Телефони: 030 / 163272 ; 030 / 163813 ; 0878 / 661866 ; 030 / 63010 ; 0878181866
Количка (0 Продукта)
Общо: 0.00 лева
Вашата количка е празна!

LASSA Atracta 155/70R13 75 T TL

За нас

Фирмата е създадена през 1993 година от братя Стефан и Атанас Чилингирови с цел да предадат опита си от автомобилният спорт в полза на клиента,чрез верига от центрове за комплексно обслужване на автомобили.

Фирмени бази:

СМОЛЯН - ЦЕНТЪР - централен склад за авточасти,офиси, магазин за авточасти, автомивка, застраховки, маркиране на автомобили .

РУДОЗЕМ - ЦЕНТРАЛЕН - автоцентър за ремонт на автомобили, магазин за авточасти, пункт за годишни технически прегледи, офис за застраховки, център за гуми, стенд за геометрия на автомобили, денонощна пътна помощ.

СМОЛЯН - СПОРТНА ЗАЛА -автоцентър, автокъща, застраховки, автомивка, денонощна пътна помощ

СМОЛЯН - КАРЛЪК Сервиз за ремонт на автомобили, шоуруум, магазин за авточасти, стенд за геометрия на автомобили, център за гуми, маркиране на автомобили, диагностичен център

РУДОЗЕМ - ПОДЕЛЕНИЕ Тенекеджийски и бояджийски цех, камера за боядисване и ускорено сушене на автомобили. Автоплац за катастрофирали и оказионни автомобили.

Дейности

Интереси

Налагане на челно място в търговията с автомобили и авточасти в региона,автомобилен спорт-рали и писта, офроуд састезания, школа за автомобилни пилоти, подготовка на автомобили и джипове за състезания

Клиенти

Центровете за спешна помощ Смолян и Кърджали, автопарк – фирма “Рубелла”, “Бапа-спорт”, “Рудметал”, Цкб-Смолян, Бюро по труда-Смолян, БТК, Община –Рудозем, Община Смолян, Рдвр-Смолян, “Диел”, разнообразен парк от частни клиенти, регионални автомобилни клубове.

Бъдещи планове

Продажба на нови автомобили, диагностика и гаранционно обслужване, автомобилна школа за пилоти и любители шофьори, откриване на нови центрове.